Področja

Pametne rešitve
za izzive
prihodnosti.

podrocja

Smart city

hourglass icon

Naša vizija je ustvarjati bolj povezana, trajnostno usmerjena in učinkovita mesta, ki bodo zagotavljala boljšo kakovost vsakdanjega življenja v mestih.

hourglass icon

Povezujemo se s podjetji, lokalnimi oblastmi, univerzami ter drugimi deležniki, da bi razvijali in implementirali inovativne rešitve za učinkovito prihodnost.

hourglass icon

Odpiramo vrata v svet neomejenih možnosti. Združujemo najnovejše tehnološke dosežke in razumevanje potreb modernega urbanega okolja, saj se zavedamo, da je prihodnost mest odvisna od prepletanja digitalnih in fizičnih svetov.

Smart industry

arrows icon

Izkoriščanje potencialov sodobnih tehnologij za optimizacijo procesov, povečanje učinkovitosti in doseganje konkurenčne prednosti je ključnega pomena. Zato se osredotočamo na iskanje inovativnih rešitev, ki podjetjem pomagajo postati pametnejša, bolj prilagodljiva in odzivna na hitre spremembe v tržnem okolju.

arrows icon

Naše napredne rešitve za področje smart industry temeljijo na širokem spektru tehnologij.

arrows icon

Z njimi lahko podjetja optimizirajo svoje operacije, izboljšajo sledljivost, zmanjšajo stroške, povečajo proizvodnjo, izboljšajo kakovost izdelkov ter zagotovijo varnost in vzdržljivost svojih sistemov.

podrocja
podrocja

Smart healthcare

arrows icon

Boljša kakovost življenja in lažji dostop do zdravstvene oskrbe s pomočjo inovativnih tehnologij sta prihodnost, h kateri stremimo.

arrows icon

S povezovanjem znanja in naprednih tehnoloških platform ustvarjamo celovite, prilagodljive in varne rešitve za paciente, zdravnike in zdravstvene ustanove.

arrows icon

Znanje, tehnologija in inovacije igrajo ključno vlogo pri naprednem razvoju zdravstva.

Smart agrifood

arrows icon

Uspešna prihodnost kmetijstva je odvisna od uporabe tehnologij, ki ji z naprednimi rešitvami zagotavlja večjo natančnost, učinkovitost in trajnost.

arrows icon

S podatkovno analitiko za natančno spremljanje želimo skupaj s partnerji razvijati rešitve za optimalno izkoriščanje virov, zmanjšanje porabe vode, hitrejše odkrivanje bolezni in izboljšanjd pridelkov.

arrows icon

Podatki so tudi za kmetijstvo ključnega pomena, zato z napredno podatkovno analitiko in umetno inteligenco želimo črpati najpomembnejše informacije iz množice podatkov ter z njimi spreminjati sektor kmetijstva.

podrocja

Vsaka ideja je izziv za napredek.

Če ste se srečali z izzivom, za realizacijo katerega vam lahko zagotovimo ustrezno pomoč, nas kontaktirajte ali postanite
član mreže Nextistence.

Kontakt