O nas

Spoznajte Nextistence!

o nas

Sprejemamo izzive prihodnosti

arrows icon

V Nextistence mreži združujemo partnerje, s katerimi kompleksne probleme sadanjosti rešujemo z inovativnimi rešitvami prihodnosti. V enem največjih in najsodobnejših izobraževalno–predstavitvenih centrov za nove tehnologije v Sloveniji – Nextistence Demo Consulting Academy Centru, vam omogočamo posvet z našimi strokovnjaki ter vam napredne rešitve in tehnologije ponujamo na ogled.

arrows icon

Svoje delovanje usmerjamo v mednarodno, podjetniško naravnano, inovativno, aplikativno ter predvsem tržno in tehnološko naravnan jutri.

arrows icon

Ker je vsaka ideja izziv za napredek vseh nas in družbe kot celote, vas vabimo, da se nam s svojimi rešitvami, vprašanji ali potrebami pridružite v Nextistence mreži.

Razvijamo se na trdnih temeljih

arrows icon

Nextistence poslanstvo temelji na zagotavljanju najbolj naprednih aplikativnih tehnologij za dosego visoke dodane vrednosti za nadaljnje delovanje in trajnostni razvoj podjetij, družbe in drugih partnerjev.

arrows icon

Povezujemo podjetja, partnerje, ustanove znanja, raziskovalce, posameznike in vse druge, ki naslavljajo izzive na področju naprednih specialističnih tehnologij za razvoj na področju pametne industrije, mest, kmetijstva in prehrane ter zdravja.

arrows icon

Skupaj s partnerji želimo postati mednarodno priznan, podjetniško naravnan, inovativen, aplikativen ter tržno in v bodočnost usmerjen tehnološki inštitut.

o nas

5.000

zadovoljnih strank

105

novih članov

10.567

novih članov